Lakóautó bérbeadás

Nem csak eladásra kínálunk lakóautókat. Aki még nem köteleződött el teljes mértékben a vándorló életmód mellett, csak bepillantást szeretne nyerni a lakóautózás világába, vagy családi kempingezést tervez, akár már 4 naptól bérelhet lakóautót – ameddig jól esik. Magyarországon több, mint 300 kemping várja a lakóautóval érkező nyaralókat, kikapcsolódni vágyó családokat. Természetesen bérelt járműveink teljeskörűen felszerelhetek hasznos kiegészítőkkel. Béreljen lakóautót és ismerje, szeresse meg világunkat!

Tudnivalók:

A minimális bérleti idő:

Furgon típusú lakóautónál: 4 nap

Félintegrált, felépítményes lakóautónál: 7 nap

A foglaló a bérleti díj 40%-a, a díj hátralevő része és a kaució elvitelkor fizetendő.

A takarítási díj 15 000 Ft, amit előre szükséges fizetni, és amennyiben a lakóautót az átadáskori állapotában hozza vissza, értelemszerűen a takarítási díj visszajár.

5 kg-os gázpalack használata esetén 5500 Ft / palack, 11 kg-os gázpalack használata esetén 11.000 Ft / palack töltési díjat számítunk fel

Igény és kapacitás szerint lehetőség van elősátor szőnyeg és kempingasztal-szék bérlésére.

Lemondási feltételek:

 A bérlés lemondása esetén, amennyiben az legalább 30 nappal az indulási dátum előtt van, akkor  lehetősége van időpont átfoglalásra. Ha nem él a lehetőséggel, az addig befizetett összeg 50 %-át áll módunkban visszatéríteni.

 30 napon belüli lemondás esetén, csak akkor áll módunkban az előleget visszatéríteni, ha az adott időszakra más bérlő bérbe veszi a lakóautót a bérleti időtartam kezdetéig.

Ellenkező esetben nem áll módunkban bérleti díj előleget visszafizetni.

 Lakóautó flottánk összetétele a hónapok során változhat, ezért garanciát arra tudunk vállalni, hogy  minőségében, kategóriájában azonos férőhelyű autót biztosítunk bérlőink  számára.

A bérleti díj tartalmazza a magyar autópálya matrica költségét.

Bérlés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Üzenetküldés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Facebook

Kapcsolat

Telefon: 
+36-23-500-662, +36-20-9793-655

E-mail: 
hollako@hollako.hu

Címünk: 
2040 Budaörs
Kinizsi út 10.